Autorespond heeft honderden Nederlandse en Belgische bedrijven als klant.

shadow-ornament

‘Ik werk graag met Autorespond als e-mailmarketing systeem. Je kan er veel mee en de geïntegreerde shoppingcart is een echte luxe feature. De basis is heel intuïtief en mits enige inwerking zijn ook de workflows makkelijk te bouwen. Ik ben ook superblij met de support van Autorespond. Altijd een uitgebreide en duidelijke uitleg van Elmar. Nooit geen greintje ongeduld als ik over iets blijf doorbomen. En wat een snelle respons steeds.
Van harte dank Elmar en Autorespond, dit is echt goud waard en maakt dat werken met Autorespond een plezier is.’

Anja van Impe https://avivirtualassistance.be/

‘Als Online Business Creator zoek ik de beste oplossingen voor de technische inrichting van de online ondernemingen van mijn klanten.
Autorespond past daar als geen ander in. Ik gebruik het zelf, maar ook voor al mijn klanten werk ik ermee. Het is namelijk de enige tool die één oplossing biedt voor mail(automation), online betalen en factureren. Door het gebruik van Autorespond kunnen een heleboel processen worden geautomatiseerd. Denk daarbij aan het automatiseren van je workshops: online aanmelden, direct online betalen en een factuur, direct een mailautomation waarbij een bevestiging wordt verzonden, een reminder en follow up. Alles in één, volledig geautomatiseerd! Ook is het voor mij dé oplossing bij het bouwen van online trainingsomgevingen, omdat ook daarvoor het hele proces automatisch verloopt van betaling tot en met het automatisch genereren van inloggegevens voor de online trainingsomgeving. Gemak voor mijn klanten, maar ook voor hun cursisten. Daarnaast is Autorespond een Nederlands product en dus ook een Nederlandstalige supportafdeling, die ontzettend fijn en snel reageert. Autorespond is het enige systeem op dat gebied waar ik mee werk. Omdat ik erin geloof dat het voor iedere ondernemer die online wil ondernemen de beste oplossing is op het vlak van mail(automation), betalen en factureren.’

Anita Faber Online business creator

“Toen wij ons online bedrijf De Planteneter begonnen hadden wij geen idee hoe we de verzending van onze e-courses zouden moeten automatiseren. Iemand wees ons op Autorespond en dat bleek een schot in de roos – precies wat we zochten. Een Nederlands bedrijf dat onze volledige business kan automatiseren in een zeer verzorgde omgeving: nieuwsbrieven, mailingen, cursussen, facturen en een helder overzicht van al onze klanten. De Planteneter is in 1 jaar heel hard gegroeid en Autorespond groeide geruisloos en probleemloos met ons mee. De support is snel, accuraat en heel persoonlijk. Dat is misschien wel één van de mooiste dingen van Autorespond: het heeft de service van een groot bedrijf en de persoonlijke aandacht van een eenmanszaak. Autorespond biedt ons het technische hart van ons bedrijf. We versturen er wekelijk nieuwsbrieven mee naar bijna 10.000 klanten, we bieden er onze online cursussen mee aan en het biedt ons de betaalomgeving voor onze producten. Bovendien biedt Autorespond ons een heldere klantenadministratie en al onze facturen. Wie een online dienst aanbiedt zou serieus Autorespond als partner moeten overwegen. Een programma dat werkt, mensen die hart hebben voor hun product en een verzorgde omgeving voor al je online communicatie.

Boele Ytsma Hallo aarde

Autorespond werkt gemakkelijk en bespaart mij ontzettend veel kostbare tijd. Een echte aanrader voor wie zakelijke nieuwsbrieven verstuurt.”

Dennis Jansen Develop Training&Coaching

Als internetondernemer worstelde ik met de keuze voor de beste tools. Welke software gebruik ik voor e-mailnieuwsbrieven? Waarmee maak ik webformulieren? Wat is de beste internetkassa met iDEAL en PayPal? Elk pakket kost tijd om onder de knie te krijgen, en hoe sluit je ze op elkaar aan? Hoofdpijn! Ik ontdekte Autorespond.nl en daar bleek alles wat ik nodig had in te zitten. Het is een Nederlands bedrijf, wat handig is om snel support te krijgen en daarvoor heb je een bedrijf in dezelfde tijdzone nodig, dus niet in de VS. Toen ik ging rondvragen bij de beste internetondernemers van Nederland hoorde ik bij allemaal hetzelfde verhaal. “We gebruiken allerlei verschillende tools, maar als we nu opnieuw moesten kiezen zouden we gaan voor Autorespond.” Dat maakte de keuze heel makkelijk 🙂 Sinds 5 maanden verstuur ik mijn nieuwsbrieven met Autorespond, en rekenen klanten online bij me af via de ingebouwde shoppingcart. Het werkt ontzettend makkelijk, waardoor ik giga veel tijd bespaar. De support is belachelijk goed en snel, en dat voor die prijs! Groot compliment Welmoet en Pieter, ben blij dat ik jullie tool op tijd heb ontdekt.

Aartjan van Erkel Verleiden op internet

Als Virtual Assistant (VA) werk ik bijna dagelijks met Autorespond. Veel van mijn klanten die actief hun online marketing in zetten gebruiken Autorespond. Niet alleen voor het versturen van hun nieuwsbrief, maar ook als crm- en administratiesysteem. In Autorespond zijn de verschillende onderdelen op de juiste manier gekoppeld waardoor je met enkele drukken op een knop mailings kan sturen naar specifieke groepen, klant- en inkomsten overzichten kan krijgen en nog veel meer. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je acties te evalueren (welke mailings werken wel en welke werken minder), maar ook aanbiedingen of mailings te versturen te versturen naar een specifieke doelgroep. Mijn klanten hebben hierdoor de mogelijkheid om successen in kaart te brengen (of dat doe ik voor ze) en te herhalen en vergroten.  Zo maakt AR mijn werk makkelijker en leuker!

Kim Suurmeijer

‘Ideaal nieuwsbriefsysteem. Zeer gebruiksvriendelijk’

Marian Harberink

Ik werk als Virtual Assistant met verschillende nieuwsbriefprogramma’s, zoals Aweber en Autorespond. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik met  Autorespond sneller werk. Wanneer ik een nieuwsbrief klaar zet in Autorespond, ben ik in een half uur klaar. Bij Aweber duurt dat anderhalf uur. Bij Autorespond kan je bijvoorbeeld plaatjes uploaden en dat scheelt veel tijd. Mijn complimenten dus aan jullie programma!

Mira Sovilj

Door Autorespond te gebruiken heb ik een flinke boost gegeven aan mijn eigen marketing. Alle nieuwsbrieven, uitnodigingen en aankondigingen kan ik nu gericht versturen.
Iedere keer ontdek ik nog weer nieuwe mogelijkheden in het programma en kan ik weer een stapje verder in mijn professionalisering. Ik heb ondertussen ook alle overige bestanden met relaties en contactpersonen overboord gegooid en gebruik Autorespond nu ook voor mijn relatiebeheer. Resultaat is dat mijn bedrijf blijft groeien en daar worden ik en mijn klanten natuurlijk erg blij van.

Anneke Krakers