Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Meest recente artikelen

Geplaatst door op apr 10, 2019 in Overige | 0 reacties

Jouw input bij een nieuwe training “Beter verkopen met de shoppingcart”

Jouw input bij een nieuwe training “Beter verkopen met de shoppingcart”

erwijl ik lekker aan het werk ben en van het begin van de lente geniet, krijg ik ineens een ingeving!

Zouden jullie er meer over willen weten hoe je beter kunt verkopen met de shoppingcart? Dus hoe je met affilates en social affiliates werkt, hoe je kunt kunt up/down/cross-sellen, bijvoorbeeld? Of hoe je het beste met promoties kunt werken, en facturen automatiseert?

Even wat meer uitleg. Wij hebben bij Autorespond een shoppingcart (winkelwagen) waarmee je je diensten en producten kunt verkopen. Er kan heel veel met deze shoppingcart. Wanneer je de mogelijkheden toepast, opent dat nieuwe perspectieven voor je bedrijf. Maar helaas weet niet iedereen wat er allemaal kan en daardoor loopt men ook de resultaten mis.

Ik denk er daarom over om hier een gratis training voor te maken. Waarmee ik je heel veel ideeën, inspiratie en kennis wil geven over hoe je de shoppingcart nog beter kunt benutten en je bedrijf ermee kunt laten groeien.

Maar ik wil de training alleen maken als ik goed weet welke vragen er leven. Om goed te weten wat er voor jou interessant is, heb ik een paar vragen voor je. Je zou mij ontzettend helpen deze vragenlijst in te vullen. Het kost maar 1 minuut!

Welmoet Babeliowsky

Autorespond

Overige artikelen