Word affiliate

Wanneer jij klanten voor Autorespond aanbrengt, neemt ons dat werk uit handen en dat belonen wij graag. We bieden een zeer aantrekkelijke aanbrengpremie, die meteen wordt uitbetaald op het moment dat iemand klant wordt.

Wanneer je hierin geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, stuur dan een e-mail naar support@autorespond.nl.

Meld je direct aan als affiliate. Via deze link kun je je direct inschrijven en een affilliate-link op je eigen website plaatsen.

Nieuwsbrief met tips over nieuwsbrieven

In mijn ezine geef ik tips aan ondernemende kenniswerkers over nieuwsbrieven en het lucratief verkopen van kennis via internet. Meld je aan en ontvang twee keer per maand mijn beste tips.

Nog meer leren? Klik hier om de speciale e-course: In 5 stappen naar meer zichtbaarheid met een nieuwsbrief te ontvangen.

Of: Klik hier om het gratis e-book Zeven eevoudige manieren om je doelgroep online te laten leren te ontvangen.
 

Vul hieronder je gegevens in. Na je bevestiging ontvang je direct mijn laatst verstuurde nieuwsbrief in je mailbox.

Meld je aan
E-mail
Voornaam
Achternaam
 

We sturen geen spam en doen niets met je gegevens

Gratis uitproberen

In een gratis proefperiode van een maand maak je op je gemak kennis met de mogelijkheden van Autorespond.

Start proefaccount
Naam
Email
 

Wil je direct een abonnement aanvragen voor Autorespond en/of de NL-shoppingcart? Ga dan naar deze pagina.

Autorespond biedt zelfstandig ondernemers en dienstverleners een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop. Daarmee kun je je diensten en producten via internet promoten en verkopen, direct laten betalen en upsellen.

Met een nieuwsbrief of ezine zorg je dat je geïnteresseerde bezoekers en relaties voorziet van waardevolle, relevante informatie. Tegelijkertijd promoot je daarmee je diensten en producten. Zo bereik je dat je steeds opnieuw onder de aandacht komt en ‘top in mind’ blijft van potentiële kopers.

Bezoekers van je site of lezers van je nieuwsbrief kunnen bij iedere Call to Action (oproep tot actie) direct hun bestelling, aanvraag of inschrijving doen. Dit doe je met behulp van de (bestel)formulieren van Autorespond. Jij ontvangt bij iedere bestelling een notificatie e-mail. De klantgegevens komen in je CRM-systeem met overzichtelijke groepen en verzendlijsten.