Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mei 15, 2013 in Overige | 0 reacties

Zo word je de geliefde expert waarmee men graag zaken doet

De kleine ondernemer die zich als expert profileert heeft tegenwoordig ontzettend veel kansen om succesvol te zijn en goed te verdienen. Toch lukt dat niet iedereen. Sommigen onder hen blijken niet bestand tegen de crisis die op dit moment woedt en leggen bijna het loodje. Voor hen dreigt het gevaar weer in een afhankelijke positie terecht te komen. En daar ben ik zeer bezorgd over.

Wat ik iedereen zou willen aanraden die in deze situatie verkeert is te starten met een nieuwsbrief. Of je bestaande nieuwsbrief beter te gaan inzetten zodat het veel meer resultaat oplevert. Je nieuwsbrief kan je namelijk helemaal door de crisis loodsen, als je het goed aanpakt.

Want, met een nieuwsbrief kun je zorgen dat:

  • je een geliefde expert wordt waarmee men het allerliefste zaken doet.
  • het binnenhalen van klanten veel gemakkelijker gaat en soms zelfs moeiteloos
  • je voldoet aan één van de belangrijke wetten van succes: ‘de wet van geven en ontvangen’

Je kunt met mij individueel aan de slag gaan om het resultaat van je nieuwsbrief aanzienlijk te verhogen.

Vanaf vandaag is er dus weer de mogelijkheid om je aan te melden voor een gratis sessie met mij, waarin ik je alvast drie strategieën aanreik om de conversie van je nieuwsbrief nog dit jaar te verdubbelen. Doe dit s.v.p. vóór 31 mei a.s. Ik leer je om de geliefde expert te worden, waarmee men graag zaken doet.

Stuur mij een e-mail om je hiervoor aan te melden! Het adres is welmoet@autorespond.nl

————–
Ik heb me verder tot mijn grote plezier aangesloten bij een ‘Kennis kado festijn’, waaraan 7 online experts meedoen. Tot en met 31 mei a.s. kun je 7 gratis infoproducten downloaden, zoals over het meer klanten krijgen met LinkedIn en Facebook, hoog scoren op Google, moeiteloos wervend schrijven, winstgevende webinars.

Meld je hier aan om deze gratis producten te kunnen bestellen

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>