Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mrt 9, 2016 in Overige | 0 reacties

Zet de volgende, zeer lucratieve stap: ga ‘evergreen lanceren’

Een product of dienst lanceren kost veel tijd, geld en moeite. Dat wil je niet al te vaak doen, maar het is wel nodig om steeds klanten te krijgen. Daarom zou je kunnen denken aan een geweldig alternatief.

Voor iedere ondernemer die online aanwezig is en al een tijdlang nieuwsbrieven verstuurt en daar al de vruchten van plukt, is dit heel waardevol. Het is de volgende stap als het ware.

Misschien geloof je het niet of denk je dat het niet voor jou is.

Ik heb het over de zogenaamde ‘evergreen lancering’. Hiermee lanceer je voortdurend, zonder dat het jou tijd kost. Het gebeurt gewoon vanzelf via je website en je nieuwsbrief.

Heb je steeds deelnemers nodig voor je workshop of training, aanmeldingen voor je webinar, gegadigden voor strategie-sessies en andere verkoopgesprekken? Dan is dit iets voor jou.

Ik werk daar nu geruime tijd zelf mee en heb gezien wat het kan opleveren. Het is zelfs zo interessant dat ik besloten heb om dit verder uit te breiden.

Een evergreen lancering is dus geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd. Wat heb je nodig? De bouwstenen zijn:

  • een product of dienst,
  • een gratis weggever,
  • traffic naar je site,
  • content,
  • een reeks emails,
  • een aanmeldknop of betaalknop

De juiste combinatie van deze elementen geeft je continue omzet. Het kan zelfs bewerkstellingen, dat je je nieuwsbrief minder vaak hoeft te sturen. Super interessant dus.

En alles natuurlijk op een vriendelijke, authentieke manier die helemaal bij jou past! Je gaat heel veel geven voordat je mag ontvangen, zodat het helemaal goed voelt.

Misschien zie je nog niet voor je hoe dat voor jou zou kunnen werken. Daarom organiseer ik op 17 maart om 11. uur een webinar over de evergreen lancering, waarin ik je super interessante informatie ga geven. Dit gaat jou op ideeën brengen hoe jij dit voor jouw bedrijf zou kunnen toepassen.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>