Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jan 6, 2010 in Overige | 0 reacties

Wie wil een keer mee in een zonnevoertuig?

Kunstenaar Ingrid van den Boogaard (Imoneworld) heeft een bijzondere droom: het besef dat we allemaal EEN zijn te vergroten in deze wereld. Daarvoor wil ze een creatieve, duurzame en avontuurlijke reis maken in een voertuig op zonne-energie.

world-colourroute-12web92dpi2
Haar doel is ons tijdens haar reis te laten inzien dat iedereen iets kan doen, dat we allemaal actie kunnen ondernemen en zelfs bergen kunnen verzetten als we dat willen. Iedereen kan volgens Ingrid ‘vanuit eigen verantwoordelijkheid een verschil maken’.

Het project wordt gerealiseerd met behulp van “crowd funding’; veel mensen die een bijdrage leveren. Op het moment is er nog zo’n 9000 euro nodig om de zonnemobiel af te bouwen, met name voor de werkzaamheden van de gespecialiseerde engineers. Daarna gaat ze proefrijden. Als er voldoende middelen beschikbaar komen, verwacht ze in het voorjaar te kunnen vertrekken voor een reis door Europa.

In ruil voor participatie in dit project ontvang je kunstwerken of mag je zelfs een keer mee op het mobiel, waarvan je dan later een  film ontvangt. Wat ik een fantastisch idee vind.

Ook Autorespond draagt een steentje bij door het versturen van het e-zine. Het eZine is een belangrijke manier om mensen op de hoogte te houden. Het bevat nieuws over het project, inspiratie, informatie en tips voor een mobiele, duurzame en creatieve manier van leven.

Als je je nu aanmeldt voor het ezine, ontvang je het eBook over ‘De bouw van de zonnemobiel’ er gratis bij.  Met 33 pagina’s boordevol foto’s van het voertuig in wording en de mensen die hebben meegeholpen. Het zwoegen, het schuren, het lassen. En… een foto van het voertuig zoals het er nu uitziet. Dit  moet je zien!

Hier meld je je aan: http://iamoneworld.com/nl/gratis-ezine/
Als je een keer mee wilt in dit zonnevoertuig, kijk dan hier http://iamoneworld.com/nl/doe-mee/

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>