Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op okt 22, 2009 in nieuwsbrieven, Overige | 0 reacties

Welk bedrijf kan zonder nieuwsbrief?

Ze zijn er nog steeds, bedrijven die geen nieuwsbrief hebben. Ondernemers die niet iedere maand energie steken in het geven van informatie die voor hun doelgroep relevant is. En daarmee ook geen berichten over zichzelf kunnen verspreiden, zoals nieuwe producten of diensten die ontwikkeld zijn. Waardoor ze veel minder potentiƫle klanten bereiken dan mogelijk is.

Dat is erg jammer, want een nieuwsbrief is een van de meest betaalbare en effectieve marketinginstrumenten die er zijn.

We kan me echter voorstellen dat starten met een nieuwsbrief niet gemakkelijk is. Dat je er allerlei bezwaren tegen hebt en niet weet hoe je het aan moet pakken. Het is inderdaad niet zo eenvoudig, er zijn veel valkuilen aan verbonden, maar er liggen ook enorme kansen!

Om je op weg te helpen, organiseer ik samen met ezine-specialist Linda Spaanbroek binnenkort een gratis telefonisch seminar. Linda is geschoold in Amerika en heeft zelf een succesvolle nieuwsbrief. Zij weet er werkelijk alles van en ik zorg dat ze die informatie deelt met jou!

Het telefonisch seminar vindt volgende week plaats op woensdag 28 oktober, om 9.30 uur. Het duurt een uur en het is gratis. (op de telefoonkosten na) Wanneer je je opgeeft, krijg je op tijd instructies hoe je kunt inbellen. Je kunt je opgeven met onderstaande link.

Klik hier om je op te gevenPost a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>