Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op nov 16, 2012 in nieuwsbrieven | 0 reacties

Weet je dat je je lijst kunt verdrievoudigen? Zonder veel moeite?

Eén van de zaken die erg belangrijk is bij een nieuwsbrief is dat je mailinglijst goed toeneemt. Hoe meer mensen zich abonneren op je nieuwsbrief, hoe meer potentiële klanten daar bij zitten en hoe meer omzet je maakt. Je mailinglijst laten groeien is dus heel belangrijk voor je bedrijf.

Het kost sommige ondernemers jaren ploeteren om een flinke mailinglijst op te bouwen, maar er zijn dingen die je kunt doen om het veel sneller te laten gaan. Het is dus niet moeilijk en ingewikkeld om je lijst goed te laten groeien, als je weet hoe je het moet aanpakken.

Aartjan van Erkel (schrijver van de bestseller Verleiden op internet, hoe maak je je website onweerstaanbaar?) is iemand die erin slaagt zijn mailinglijst snel te laten groeien. Elke maand krijgt hij honderden nieuwe abonnees. Hij geeft daarover hele interessante tips in een nieuwe korte video. Ik heb deze video bekeken en ik heb er nieuwe inzichten aan overgehouden, terwijl ik me al langer met dit onderwerp bezig houd.

Ik wil je dus verwijzen naar de nieuwe, interessante video die Aartjan heeft gemaakt: ‘Hoe ik in 10 maanden mijn mailinglijst verdrievoudigde’.

Bekijk deze video hier.

Eerder deze week verwees ik al naar de eerste video van Aartjan: 5 Redenen dat ondernemers weinig omzet halen uit hun nieuwsbrief.

Deze kun je hier nog bekijken.

Alvast plezier met de video en prettig weekend!

 

Welmoet Babeliowsky

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>