Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mrt 28, 2012 in Overige | 0 reacties

Wanneer jouw kennis het leven van mensen verandert

De laatste dagen werkte ik intensief samen met Michel Penterman. Samen lanceren we vandaag ons programma ‘Kennis Verkoopt’ waar we ondernemers gaan leren om passief inkomen te krijgen door hun kennis te verkopen.

Gisteren vroeg Michel me nog even een tekst op mijn website te wijzigen, waarin stond dat hij tussen de 1500 en 3000 per maand verdient met het online verkopen van gitaarlessen. Of ik de bedragen wilde veranderen in 3000 en 6000. In minder dan een half jaar tijd heeft hij zijn inkomsten verdubbeld! En de verwachting is dat het gaat groeien. Je snapt dat ik popel om te beginnen met ons programma om jou te leren hoe jij dat ook bereikt.

 

 

Iedere zelfstandige kenniswerker die erover denkt om zijn kennis te gaan verkopen, zal daarbij twijfels kennen. Je zal je afvragen: gaat mijn kennis wel verkopen? Willen mensen wel van mij leren en daarvoor betalen?

Eén van de oorzaken hiervan is dat veel informatie gratis te krijgen is op internet. Miljoenen mensen zoeken dagelijks naar oplossingen en vinden talloze bronnen waar ze iets uit kunnen halen. Maar over die informatie gaat het hier niet. De kennis waar wij het over hebben, stijgt hier ver boven uit.

Het gaat niet om het vinden van de juiste informatie waar heel veel tijd mee verspild wordt. Het gaat niet om de losse flodders zonder kop of staart die niet precies zijn afgestemd op jou en op jouw behoefte en die nooit het volledige antwoord geven.

Nee, het gaat om de kennis die zorgt dat mensen een bepaald doel kunnen bereiken. Een concreet doel dat zorgt voor een verandering in hun leven. Daarvoor hoef je vaak niet ver te zoeken of hoogdravend te doen. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om het leren van een gitaarliedje waarmee je indruk maakt bij het kampvuur. Voor sommigen is dit statusverhogend. En dat levert Michel Penterman tot 6000 euro per maand op aan passieve inkomsten.

Ook jouw expertise kun je te koop zetten. Maar je moet wel precies weten hoe je dit het beste aanpakt. Het zou zonde zijn als je door een gebrek aan kennis niet de goede dingen doet en zo geld laat liggen. Jouw kennis kan heel waardevol voor anderen zijn, het wordt dus tijd dat je het op de markt brengt en voor je doelgroep beschikbaar maakt. Kijk op www.kennisverkoopt.nl om je aan te melden voor ons programma.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>