Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op sep 3, 2015 in Overige | 0 reacties

Wanneer gaat het klanten krijgen nu eindelijk eens vanzelf?

Ik denk dat iedere ondernemer het wel eens verzucht: wanneer gaat het nu eens vanzelf met het klanten krijgen?

Moeite doen zal altijd nodig blijven, denk ik, maar toch is het tegenwoordig mogelijk om dit proces voor een gedeelte te automatiseren. Dank zij een geweldige internet-techniek: de autoresponder.

Wat is het autoresponder-wonder precies? Ik ontmoet nog steeds mensen die nog nooit van de autoresponder gehoord hebben, terwijl het toch een techniek is met ongekende mogelijkheden.

Een autoresponder is als een virtuele assistent die opdrachten voor je uitvoert, maar dan eentje die wel 20 dingen op hetzelfde moment doet.

Bijvoorbeeld: Relaties die zich aanmelden in een groep zetten. Deze relaties ook toevoegen aan je mailinglijst. Hen de laatste nieuwsbrief automatisch versturen. Deze relaties emails laten ontvangen, direct of later. Dat kunnen 100 emails zijn of meer, ook nog een jaar later. En ga zo maar door. Alles wordt ook gelijk gemeten, in statistieken bijgehouden door de autoresponder. Kortom, een fantastisch instrument om in te zetten voor de groei van je bedrijf.

Het automatisch opvolgen van contact-momenten, daarin zit de grote kracht van de autoresponder. Ondernemer Femke Hogema van Healthy Finance past dit toe voor haar bedrijf. Wil je haar tip over: ‘Hoe je met waardevolle content je marketing automatiseert’, ontvangen, kijk dan hier verder. Het is één van de acht tips in de reeks van heavy users die Autorespond gebruiken om hun bedrijf te laten groeien.

Als je je aanmeldt, ontvang je direct de vorige en alle nieuwe tips.

(als je je al voor de eerste tip hebt aangemeld, ontvang je deze vanzelf en hoef je niets meer te doen)


Het hebben van een autoresponder op je website is een must voor je bedrijf. Dit is één van de dingen die we je gaan leren in de Autorespond-Academy die we binnenkort lanceren. Houd dit dus in de gaten!

 

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>