Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op okt 17, 2012 in Overige | 0 reacties

Tips om de verkoop van je ebook of ecourse een boost te geven

Tips om de verkoop van je ebook of ecourse een boost te geven

Iedereen die een e-book heeft geschreven (of misschien een e-course heeft aangeboden) zal dit herkennen: je bent gestart met je marketingcampagne en je hebt het boek gelanceerd en verkocht. Maar dan ga je weer aan de slag met nieuwe projecten en die eisen hun aandacht op.

Je infoproduct blijft op je website staan maar je bent niet meer actief bezig om het te promoten. Daardoor wordt het ook niet meer zo goed verkocht. En dat is natuurlijk erg jammer.

Het is mogelijk om de marketing van deze infoproducten opnieuw leven in te blazen en ze een tweede leven te bezorgen. Dat kan via affiliates. (= wederverkopers)

Maar hoe pak je dat aan? In de online training van morgenavond gaat Mathieu Volker van PayPro tips geven hoe je via hun affilliate-netwerk jouw producten kunt verkopen.

Kijk hier voor info voor de online training van 18 oktober 20.00 uur over het verkopen van kennisproducten via affiliates

Verder: je kunt nog meedoen met het najaars actieprogramma van Kennis Verkoopt. Daarin leer je hoe je je kennis lucratief kunt verkopen en kennisproducten kunt maken. Let op: volgende week 25 oktober verloopt de vroegboekkorting! Wacht dus niet te lang met aanmelden. Kijk hier voor info en aanmelden:

Kennis verkoopt najaars-actieprogramma


Autorespond-cursus:

Op vrijdag 9 november is er weer één; onze leerzame Autorespond cursus waarin je heel veel leert over emailmarketing en over de mogelijkheden van Autorespond zelf. Er zijn nog plekken, dus meld je snel aan!

Tot slot nog een oproep: ik wil in een volgende nieuwsbrief aandacht besteden aan hoe Autorespond je helpt om je bedrijf te laten groeien! Wanneer je een leuk verhaal of anekdote hebt, stuur die dan naar me op! Alvast dank daarvoor.

Bedankt voor het lezen en hartelijke groet,

Welmoet Babeliowsky

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>