Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jan 8, 2014 in Overige | 0 reacties

Pleidooi voor een radicale verandering in je nieuwsbrief

Als business coach spreek ik veel ondernemers die aan het worstelen zijn met het krijgen van klanten.

Wat me soms opvalt is dat sommige van deze ondernemers wel een nieuwsbrief hebben, maar toch weinig klanten naar zich toe trekken. Dat komt omdat ze iets heel belangrijks laten liggen.

Zo coachte ik gisteren een klant die al jaren een goed gelezen nieuwsbrief heeft met meer dan 1000 abonnees en een regelmatige frequentie. Toch zitten haar workshops niet vol.

Er zijn meer ondernemers die het online goed voor elkaar lijken te hebben maar van deze inspanningen niet genoeg resultaten terugzien. Dit is wat me daarbij opvalt:

  • Ze sturen hun nieuwsbrief regelmatig en dat doen ze prima, maar daarna leunen ze achterover. Ze verwachten dat het daarna vanzelf zal gaan. Maar helaas dat is niet zo.
  • Ze sturen hun nieuwsbrief en doen dat prima, maar ze sturen niet aan op het allerbelangrijkste wat de nieuwsbrief zou moeten opbrengen. Zo gaat het helaas niet tot meer klanten leiden.
  • Ze vergroten hun expertstatus en schrijven de interessante artikelen, maar oefenen niet op de allerbelangrijkste vaardigheid die tot meer klanten leidt.

Toch is het als expert wel degelijk mogelijk om met je nieuwsbrief je expertstatus te verzilveren terwijl je ondertussen je status verder opbouwt. Maar dan moet je het wel radicaal anders gaan aanpakken.

Hoe?

  • Door anders te gaan schrijven
  • Door te focussen en aan te sturen op een ander resultaat dan je misschien nu denkt
  • Door meer leads te genereren
  • Door meer contactmomenten te creëren met potentiële klanten
  • Door contacten beter op te volgen
  • Door meer verkoopgesprekken te voeren

Kortom je vaardigheden uitbreiden zal je nieuwsbrief pas echt succesvol maken. Ik wil je heel graag leren hoe je dit beter kan doen! Want ik kan jou helpen om dit resultaat wel te bereiken en in dit jaar van economische opleving veel meer klanten binnen te halen. Daarvoor heb ik het gloednieuwe groepsprogramma ontwikkeld dat aan het einde van deze maand start. Deze nieuwe aanpak is volledig onderdeel van dit programma en je leert er dus alles over.

In een gratis sessie wil ik je op weg helpen met de eerste belangrijke radicale verandering die nodig is. Ik vertel je daarin ook over mijn nieuwe programma. Meld je aan voor dit gratis gesprek. Maak dus deze afspraak met mij.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>