Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op okt 27, 2011 in informatie-marketing, Overige | 0 reacties

Passief inkomen door je doelgroep online te laten leren

Gratis TELESEMINAR: Verdien PASSIEF INKOMEN door het verkopen van je bijzondere, specifieke kennis
Op woensdag 2 november 2011 a.s. van 12.00 tot 13.00 uur

Wanneer jij iemand bent die in zijn werk kennis en vaardigheden overdraagt heb ik belangrijk nieuws. Je kunt je kennis op de klassieke wijze blijven overdragen maar de tijden veranderen. Er komen nieuwe, betere manieren waarop je aan de leerbehoefte van mensen tegemoet kan komen.

Dat biedt jou tegelijkertijd de mogelijkheid om op andere manieren je inkomen te verdienen. Want het is mogelijk om daar zelfs een compleet business model op te baseren. Je moet dan als het ware een bepaald kennisgebied gaan ‘claimen’.

Als expert heb je daarbij nog een ander groot voordeel. Voor de marketing van je bedrijf kun je namelijk putten uit je eigen materiaal. Want een klein deel van je expertise is namelijk te gebruiken voor de werving van klanten. Dat doe je door het weg te geven in de vorm van gratis content. Dit heet content of informatie-marketing.

Mensen hebben een fundamentele behoefte om te leren. Online leren gaat over nieuwe en creatieve manieren om tegemoet te komen aan deze onbegrensde en levenslange behoefte.

Dat is niet alleen buitengewoon interessant, maar waarschijnlijk ook lucratief. Een aspect ervan is namelijk dat je investeert in het maken van goede content die daarna passief inkomen gaat opleveren omdat je het steeds opnieuw en opnieuw blijft verkopen, lang nadat het is geproduceerd.

Spreekt dit je aan en wil je meer over dit onderwerp weten? Volgende week woensdag 2 november praat ik over dit onderwerp met Michel Penterman in een gratis teleseminar. Daar nodig ik je graag voor uit.

Kijk hier voor informatie en aanmelden

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>