Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mei 28, 2013 in Overige | 0 reacties

Over de Nederlandse vrouw die een miljoen verdiende met 45 e-mails

 

De vrouw op de foto hierboven ben ik niet, maar is iemand die op mij lijkt. Het is mijn tweelingzus Laura Babeliowsky. Ze is businesscoach en één van de weinige mensen die het vorig jaar is gelukt een omzet van bijna een miljoen te verdienen. Zij organiseert deze week haar Minder werken, meer verdienen event, waar ik ook bij aanwezig ben.

Toen we klein waren hadden we altijd heel veel lol en moesten we heel vaak lachen om onszelf, om elkaar en anderen, om alles eigenlijik. Misschien dachten we dat het leven één grote grap was. Inmiddels zijn we wat serieuzer en zijn we allebei al een tijd ondernemer, met elk ons eigen bedrijf. We lachen nog steeds hoor.

Laura heeft dus vorig jaar een omzet van 960.000 euro gemaakt, bijna een miljoen dus. Hoe is haar dat gelukt? Het belangrijkste marketing-instrument dat zij inzet is de nieuwsbrief. Zij heeft dit resultaat bereikt met 10.000 mensen op haar lijst en met het sturen van ongeveer 45 e-mails.

Dat is natuurlijk een geweldig resultaat. Welke tip kan Laura Babeliowsky ons geven?

“Probeer goede content te leveren, die inspirerend is en onverwachte inzichten biedt. Dat levert trouwe lezers op. Zorg dat je met snelheid de nieuwsbrief in elkaar zet en er ook veel plezier bij hebt, want dat heb ik ook altijd.

Verder heb ik een hogere drijfveer en dat is andere ondernemers te ondersteunen om minstens een ton per jaar te verdienen en dat drijft mij om dit te doen en dat komt in iedere nieuwsbrief terug. Ik denk dat ondernemers te weinig mailen en ik zie dat ze er zelfs vroegtijdig mee stoppen. Maar het is juist belangrijk dat je vaak durft te mailen, dat je steeds doorgaat en in iedere nieuwsbrief een oproep tot actie doet.”

Een mooi advies denk ik. Doe er je voordeel mee!

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>