Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op aug 2, 2012 in Overige | 0 reacties

Nieuw: Leren van de experts op de Digital Summerschool

Ik heb een leuk bericht. Over enkele weken start de Digital Summerschool, waar je gratis aan kunt deelnemen. De school in opgericht door Ellen de Lange-Ros en ik heb de eer er als een van de ‘hoogleraren’ te zijn benoemd, in goed gezelschap van 7 andere Nederlandse (internet)-experts.

Het wordt een super event over succesvol online zakendoen, waar ik je van harte voor uitnodig. Het is gratis, als je inbelt voor een college. Wanneer je achteraf alle MP3′s van de zeer interessante sessies wilt krijgen, kan dat ook. Onderin staat hoe je de mp3′, transcripties etc. kunt aanschaffen.

Lees hieronder meer over deze summerschool, wie er spreken over welke onderwerpen en hoe je je kunt aanmelden.

 

De Digital Summerschool is speciaal voor ondernemers, zelfstandigen of professionals die graag meer willen weten over online zakendoen.

De volgende sprekers gaan colleges (teleseminars) houden met de volgende titels:

Stijn Zeeman en Rogier van Wagtendonck van The Next Trainer, over “Een website waarmee je echt klanten trekt”.

Taco Oosterkamp van Meereffect, over “Drie gouden tips om als online ondernemer extreem productief te worden”.

Anne Raaymakers van InnerTalent over “Meer klanten en meer omzet met een Facebook Fanpage”.

Welmoet Babeliowsky van Kennis Verkoopt, over “Verkoop slim je kennis in plaats van je tijd en verdien passief inkomen!”

Aartjan van Erkel, auteur van de beststeller ‘Verleiden op internet’, over “3 tips om je website onweerstaanbaar te maken”

Leonie Bruning van BGE Training & Consultancy, over “Nooit meer koude acquisitie! Tips voor een winstgevend gebruik van je mailinglijst”.

Stan Lenssen van vrijwerker.nl, over “Hoe je in minder dan een half uur een blogpost schrijft die een klantenstroom op gang brengt”.

Laura Babeliowsky van Get Clients Now, over “Meer verdienen door hoge prijzen te vragen. En de 5 dingen die je moet weten, zodat je klanten die prijzen ook gaan betalen.”

Gratis aanmelden kan op deze pagina: Je krijgt vanzelf alle informatie over het inbellen! Er wordt geen opname gestuurd.

Aanmelden voor de complete digital summerschool, hoe werkt dat?

Wil je meedoen met de digitale summerschool, en alle zeer leerzame MP3-s, transcripties en verschillende bonussen ontvangen? Zodat je ineens beschikt over een enorme hoeveelheid zeer waardevolle informatie, die je bedrijf ten goede komt?

Vul dan dit formulier in

De kosten zijn 495 euro, maar er geldt een zomerbonus van 200 euro wanneer je dit doet vóór 23 augustus, zodat het nog maar 295 euro kost.

Op 22 augustus om 15.00 uur vindt mijn sessie plaats (teleseminar), met Ellen de Lange-Ros.

 

Welmoet Babeliowsky

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>