Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mei 31, 2010 in Overige | 0 reacties

Nieuw e-book: Verhoog het resultaat van je nieuwsbrief

Er is een nieuwe versie bij ons in de maak: Autorespond 3.0, de opvolger van de huidige versie. Ik kan al een tipje van de sluier oplichten van wat we daarmee gaan bieden. De focus ligt bij het vergroten van het gebruikersgemak, de uitwisselingsmogelijkheden met de sociale media en de volledige integratie met de shoppingcart. Zo komt er een gloed nieuwe editor waarmee het opmaken makkelijker wordt en er een grotere keuze uit templates gemaakt kan worden. Het splitsen van mailings om onderwerp-regels en tijdstippen te testen wordt mogelijk. En nog veel meer! Binnenkort meer daarover.

Verder ben ik verheugd mijn eerste e-book te mogen presenteren: ‘Meer verdienen met e-mailmarketing; de tien meest gestelde vragen’. Deze week begint de verkoop via mijn website!


In de afgelopen jaren heb ik vele vragen gekregen van prospects en klanten. De onderliggende vraag was echter altijd: hoe kan ik de resultaten van mijn nieuwsbrief zo groot mogelijk maken?

In dit e-book wijd ik uit uit over alle aspecten van succesvolle e-mailmarketing. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.: hoe je de conversie kunt vergroten van je ezine, snelle methodes om je lijst te laten groeien, onbekende vormen van e-mailmarketing die heel effectief zijn, hoe je de resultaten kunt meten etc.

Het resultaat is een e-book van 37 pagina’s vol met tips en adviezen, die voor ondernemers met een ezine en iedere zelfstandige professional die met e-mailmarketing wil beginnen, waardevol is.

Deze week ontvangen al mijn abonnees een e-mail van mij waarin je het boek direct kunt bestellen, met een exclusieve korting! Aanmelden kan via het formulier hier rechtsonder.

Welmoet Babeliowsky

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>