Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op apr 16, 2015 in Overige | 0 reacties

Meer bereiken met je website

Ondernemers die wel een website hebben maar daar te weinig mee bereiken, is een zorg voor mij. Daarom organiseer ik een webinar met Stijn Zeeman, kijk hieronder voor meer info.

Oplettende lezers hebben het gemerkt; we hebben onlangs een Autorespond-klanten meedenk-sessie georganiseerd.

We zijn hier superenthousiast door geraakt en nog gemotiveerder dan ooit om van Autorespond de mooiste en beste online marketingtool van Nederland en Belgie te maken.

Allereerst was het geweldig voor ons om met klanten te spreken en te horen hoe ze met Autorespond bezig zijn. Er was iemand aanwezig die al zes jaar klant bij ons is. Verder hebben we heel veel input voor verbetering en uitbreiding gekregen van ons product. We hebben nu al besloten om dit vaker te doen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.


Veel ondernemers bereiken te weinig met hun website. Dit een grote zorg, waarin ik graag verbetering wil brengen. Daarom organiseer ik samen met Stijn Zeeman (The next trainer) een webinar over hoe je met je bestaande website meer kunt bereiken.

In dit gratis webinar op volgende week maandag 20 april leer je   Hoe je jezelf verzekert van een goed inkomen via je website en kunt werken vanuit de hele wereld’.

Dit kan gerealiseerd worden met je bestaande website (je hoeft dus geen andere website te kopen!!) veel meer kunt bereiken; meer bezoekers, meer klanten, meer omzet.

Ik hoop je daar te zien!

 

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>