Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mrt 11, 2015 in Overige | 0 reacties

Ik vulde de persoonlijkheidstest in en kocht daarna 50 coachingssessies

Ik las een artikel in de krant dat mij inspireerde. Het heeft te maken met het doen van tests op websites. Ik denk dat iedereen dat wel eens gedaan heeft: een test ingevuld. Voor mij is het al een tijdje geleden, maar er was een periode dat ik niet goed wist wat ik wilde en kon. Op internet vulde ik allerlei testen in. Bijvoorbeeld om erachter te komen welk persoonlijkheidstype ik had. Ik deed ook de ‘ondernemerstest’. Wat daar uit kwam, dat wil je niet weten.

In het artikel in de krant las ik over een voormalige topjurist die op een gegeven moment was vastgelopen in zijn carrière. Dit vertelt hij:

Ik was vastgelopen in mijn persoonlijke ontwikkeling, draaide op routine, pleegde roofbouw op mezelf. Uit verveling surfde ik wat op internet. Ik stuitte op een persoonlijkheidstest, een ‘Disc-profiel’. Ik dacht: laat ik dat eens invullen. Het resultaat raakte me, was confronterend. Twee dagen later ging de telefoon: iemand van het coachingsbureau van de test, uit de VS. Konden zij verder nog iets voor mij betekenen? Meteen heb ik vijftig coachingssessies bij hen ingekocht. Dat heeft m’n blik gericht.

Dit vind ik niet zo vreemd. De test heeft hem blijkbaar inzicht gegeven in zijn probleem en de omvang ervan. De oplossing die zich toen aandiende, heeft hij met beide handen aangegrepen.

De coach heeft hij het natuurlijk ook slim aangepakt en de mogelijkheden benut. Stel nu dat jij zo’n aantrekkelijke test aanbiedt op je site waarmee je gelijk zorgt dat mensen uit je doelgroep op je lijst komen? Zodat je ze daarna kan opvolgen met jouw mails?

Op donderdag 19 maart a.s. om 12.00 uur organiseer ik daarom met expert Mike Papôt het gratis webinar :

Met een online scan, vragenlijst, assesment of intake makkelijker klanten aan trekken via je website’

Kijk hier voor meer informatie en opgeven.

Al 170 mensen hebben zich inmiddels aangemeld!

 

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>