Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op okt 2, 2012 in Kennis verkopen | 0 reacties

Hoe jouw kennis zich nog beter verspreidt en hoe je anderen laat meeliften op jouw content

Hoe jouw kennis zich nog beter verspreidt en hoe je anderen laat meeliften op jouw content

Vandaag start de lancering van het Kennis verkoopt najaars-actieprogramma, waarin ik ondernemers help om hun kennis lucratief te verkopen.

Om jou als ondernemer hier nog beter bij te kunnen begeleiden is er nu ook een intensieve variant van dit groepsprogramma. Dit heet Kennis Verkoopt Intensief en het verschil is dat je deelneemt aan een extra live-dag, waarmee je een vliegende start maakt.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen: kijk hier voor informatie en aanmelding voor kennis verkoopt intensief.

En dan is er nog iets anders. Autorespond is een samenwerking aan gegaan met het bedrijf PayPro. Het mooie van PayPro is dat het beschikt over een affiliate-netwerk. Het wordt nu mogelijk voor de Autorespond- shoppingcart-houders om je producten en diensten via dit affiliate-netwerk van PayPro te verkopen. Een lonkend perspectief voor iedere expert die passief inkomen wil verdienen!

Dit is dus enorm interessant voor je en we leggen dus graag uit hoe jij er als expert van mee kunt profiteren. Ik organiseer daarom een webinar samen met Mathieu Volker van PayPro op 18 oktober om 20.00 uur. Kijk hier voor info voor het webinar van 18 oktober over het verkopen van kennisproducten via affiliates

 

———

De expert die zijn kennis verpakt in een kennisproduct en zichzelf dus losmaakt van het kennisoverdragen is slim. Want deze producten kunnen een zelfstandig leven gaan leiden. En dat zorgt voor groei van je bedrijf.

Het mooie van deze producten is dat ze nagenoeg hetzelfde effect kunnen hebben als een gewone training, coachingsgesprek of workshop. Kennisproducten kunnen troost bieden, inspireren, motiveren, transformeren, nieuwe vaardigheden aanleren; precies aanzetten tot de verandering die jij en je doelgroep belangrijk vindt.

Maar er is nog een voordeel van het omzetten naar kennisproducten. Ook andere mensen kunnen aan deze producten verdienen. Deze zogenaamde ‘affiliates’ gaan zich inspannen om jouw producten te promoten en te verkopen en ontvangen in ruil een percentage van de opbrengst. Deze ondernemers gaan dus ‘meeliften’ op de content die jij hebt gemaakt. Zo waardevol is die content dus!

Voor de affiliates is dat een leuke manier om te verdienen, maar jij als de expert, de content-eigenaar heeft hier uiteindelijk het meeste voordeel van. En dat moet ook zo zijn. Waar moet je dan op letten? Het is belangrijk dat je zorgt dat:

 

  • jijzelf het meest verdient aan de verkoop,
  • iedere nieuwe koper (ook diegene die via de affiliate bij jou is gekomen) op jouw mailinglijst komt,
  • je zo in contact blijft met deze doelgroep om ze opnieuw blij te kunnen maken met inspirerende artikelen en nieuwe producten of diensten.

Daarom is het voor iedere expert de moeite waard om die prachtige, zelfstandige kennisproducten te maken en te investeren in de kennis die nodig is om dit succesvol te doen. Hoe je dit aanpakt en zorgt dat dit lucratief wordt, leren we je bij kennis Verkoopt.

En nu meer informatie over de koppeling met PayPro.

Verkopen door middel van affiliates is al mogelijk via Autorespond. Maar er is nu ook een koppeling bijgekomen met PayPro, waardoor je toegang krijgt tot hun affiliate-netwerk. En dat geeft nieuwe mogelijkheden.

Het voordeel voor Autorespond-gebruikers:

Autorespond-shoppingcart-gebruikers hebben nu de beschikking over een extra affiliate-systeem. Je kunt nu dus ook buiten je eigen netwerk affiliates krijgen en je hoeft ze niet zelf uit te betalen, omdat dat via PayPro goed geregeld is.

Meer weten? Tijdens het webinar op donderdag 18 oktober a.s. om 20.00 uur heb ik een vraaggesprek met Mathieu Volker van PayPro over de nieuwe mogelijkheden. Kijk hier voor informatie en aanmelden.

Welmoet Babeliowsky

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>