Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op sep 10, 2013 in Overige | 0 reacties

Hoe je andere zzp-ers aan meer omzet kunt helpen

Iedere ondernemer (zzp-er) die zijn diensten ‘productiseert’ kan andere ondernemers mee laten verdienen. Wanneer je namelijk een aanbod ontwikkelt dat uit losse producten bestaat, (denk aan workshops, events, boeken, online trainingen etc.) kunnen ook anderen dat verkopen. Dat is de belangrijkse voorwaarde voor een effectief affiliate-systeem.

In de tekst hieronder laat ik Ellen de Lange-Ros aan het woord. Deze ondernemer en schrijver gebruikt het affiliate-systeem van Autorespond om haar diensten en producten in grotere hoeveelheden te verkopen. Op deze manier kunnen ook andere zzp-ers meer omzet maken.

“Ik werk met het systeem omdat het voor affiliates heel eenvoudig is om producten te verkopen. Rond mijn boek ‘Een zaak van fans’ heb ik een landingspagina gemaakt waar affiliates zichzelf kunnen aanmelden. Daar heb ik helemaal geen omkijken meer naar, dat loopt vanzelf. Zo krijg ik regelmatig vanzelf een nieuwe affiliate die vanzelf weer meer van mijn boeken gaat verkopen. Ideaal, want het levert ons allemaal passief inkomen op! Natuurlijk zorg ik er wel voor dat alle affiliates steeds direct aan het einde van de maand hun fee krijgen. Zo verdienen zij ook makkelijk extra omzet en is het voor ons allemaal interessant.

Deze aanpak past binnen mijn filosofie. Mijn affiliates hebben vaak een doelgroep die goed past bij mijn producten. Zij hebben zelf bijvoorbeeld nog geen boek of event en willen dan graag mijn producten aanbieden. Zo hebben zij een extra aanbod. Voor mij is het interessant, omdat ik via de affiliates veel meer mensen kan bereiken. Zo zijn er diverse mensen die enthousiast waren over mijn boek en na het lezen affiliate zijn geworden en het nu zelf verkopen.

“Je kunt met het systeem van Autorespond je fans heel makkelijk helpen om jouw producten te verkopen. Zo verdienen zij ook makkelijk extra omzet en dat is voor ons allemaal interessant”.  Ellen de Lange-Ros (een zaak voor fans)                                   

Voor veel dingen zet ik het systeem in: voor mijn events, mijn nieuwe boek, maar ook voor diverse online producten.

De resultaten zijn goed. Soms verkoopt een affiliate maar een paar producten. Maar dan is het toch voor beiden leuk, omdat je er beiden wat aan verdient en er niet veel werk aan hebt. Maar ik heb ook een affiliate-afspraak gehad waarbij het ging om een prachtige omzet (voor ons beiden) binnen een paar weken. Wel is het vooraf lastig te voorspellen wat de omzet wordt;  dat moet je gewoon uitproberen. De risico’s en kosten zijn laag, dus uitproberen kan eenvoudig.

Ik ga er zeker mee door, dit systeem gebruiken. Het is makkelijk, weinig risico’s en weinig gedoe. Bovendien zijn de inkomsten heel helder, zowel voor de affiliate als voor mij”.

Welmoet Babeliowsky

P.S. Ellen organiseert op 24 september a.s. een zeer interessant eendaags event voor zzp-ers die meer fans willen voor hun zaak. Dat kost op dit moment 297 euro. Wanneer je de de couponcode: ‘AUTORESPOND’ (met hoofdletters) invult, ontvang je 100 euro extra korting. (en kost het dus nog maar 197 euro). Meld je dus zo snel mogelijk aan, ook om verzekerd te zijn van een plek.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>