Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op apr 30, 2014 in Overige | 0 reacties

Heeft jouw bedrijf wel een nieuwsbriefsysteem nodig?

Welk nieuwsbriefsysteem moet je kiezen? Dat is een vraag die vele ondernemers zullen stellen. Wat de beste keuze is, dat hangt er van af! Daarom wil ik je eerst een paar vragen stellen.

  1. Heeft jouw bedrijf een gewoon nieuwsbriefsysteem nodig? Of wil je liever een systeem dat gaat zorgen voor automatische groei? Een systeem waarmee je ook je klanten, relaties en facturen kunt beheren? Waar het versturen van de nieuwsbrief dus maar één onderdeel van uit maakt?
  2. Wat is jouw ambitie met je bedrijf en welk vertrouwen heb jij erin? Iedere ondernemer die start heeft in het begin weinig inkomsten! Dat is een feit maar ik heb gemerkt dat het vertrouwen erin nogal kan verschillen. Zie je het helemaal zitten, weet je dat je waardevolle diensten kunt leveren en dat je bedrijf dus succesvol zal worden? Wil je dat ook uitstralen?
  3. Is marketing een ondergeschoven kindje of ontzettend belangrijk voor je bedrijf en vind je het vanzelfsprekend dat daar een investering voor een goed systeem bijhoort?
  4. Wil je dat je makkelijk gratis producten, zoals webinars en ecourses, kunt aanbieden terwijl alle deelnemers ook op je gewone mailinglijst komen, zodat je ze kunt makkelijk kunt opvolgen?
  5. Heb je nu nog niet veel klanten maar kijk je vooruit en vertrouw je erop dat die gaan komen?  En vind je het dan handig dat je het sturen van facturen ook kunt automatiseren? En een shoppingcart hebt waarmee je alle producten en diensten online kunt verkopen?
  6. Denk je erover om online programma’s, ecourses of ebooks te gaan verkopen om passief inkomen te krijgen?
  7. Is het voor jou belangrijk dat je systeem integreert met andere systemen, zoals WordPress, Wishlist of Scanlaser voor printing on demand?
  8. Wil je gaan samenwerken met collega-ondernemers en elkaar gaan promoten? Bijvoorbeeld een gratis webinar onder de aandacht brengen en later meeprofiteren als er iets verkocht wordt?
  9. Wil je dat jouw producten en diensten ook door anderen verkocht kunnen worden?

Hier voor heb je een systeem nodig, dat verder gaat dan het gewone nieuwsbriefsysteem. Een geïntegreerd systeem met nieuwsbrief, autoresponders, shoppingcart en affiliate. Autorespond past helemaal in dat plaatje. Het is fantastisch om te merken dat steeds meer ondernemers ons weten te vinden en dat maandelijks de klanten toestromen.

Ik kan me voorstellen dat je nog twijfels hebt of je dat nog niet helemaal begrijpt wat Autorespond kan betekenen. Daarom wil ik je de mogelijkheid geven om door ons gebeld te worden. Dat is geheel vrijblijvend uiteraard!  Geef je op door te mailen naar nicolette@autorespond.nl.

Wil je eerst meer lezen? Dat kan in onze whitepapers. Bestel hier de twee whitepapers waarmee je meer informatie over onze diensten kunt krijgen. Over Autorespond (1) en over de shoppingcart (2) van Autorespond.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>