Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jan 21, 2013 in informatie-marketing, nieuwsbrieven | 0 reacties

Een weggever met spectaculaire gevolgen

Een weggever met spectaculaire gevolgen

Boele Ytsma is planteneter. Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik lees op zijn website dat hij voorstander is van maaltijden die uitsluitend uit planten bestaan. Ook al is dat soms rauwkost of fruit en eet je dus af en toe koud, toch is het een ‘hot’ onderwerp.

Boele heeft een bijzondere gratis weggever op zijn website. Die bestaat uit een 7-daagse Basiscursus Planteneten. Wanneer je je daarvoor aanmeldt, ontvang je zeven e-mails van hem met informatie, inclusief een recept.

Dit mailde Boele mij over zijn gratis weggever:

“Een goed werkende emaillijst aanleggen is één ding, maar er ook daadwerkelijk adressen in krijgen, is iets anders. Met Autorespond.nl is dat eerste goed en snel geregeld. Maar tot mijn verrassing lukt ook het tweede heel goed. In minder dan 3 maanden heb ik bijna 2000 mensen op mijn lijst. En hij groeit tegenwoordig met 25 tot 50 adressen per dag.

Het begint met een mooie website met een heldere ‘call to action’. In mijn geval deplanteneter.nl.  Niet om de nieuwsbrief aan te vragen (wie wil er een nieuwsbrief?), maar om de gratis 7-daagse basiscursus planteneten aan te vragen. Natuurlijk, het moet een onderwerp zijn dat genoeg mensen aantrekt. Dat lijkt wel snor te zitten bij mij.

Vervolgens zet ik álles in wat ik heb: mijn Twitter-account met 1200 volgers, een snelgroeiende  Facebookbedrijfspagina en mijn meer dan 130 YouTube-video’s. Overal maak ik helder dat mensen mijn gratis cursus kunnen aanvragen, overal vind je weer die ‘call to action’. Het blijkt gewoon te werken.

En dan kun je er op wachten: de ‘gewone’ media gaan je vinden: kranten, tijdschriften en zelfs radio en tv. Dan is het helemaal feest voor de lijst. Een interview op radio 1 op de vroege zondagochtend leverde mij afgelopen week nog meer dan 400 nieuwe adressen op.”

—-

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je op jouwwebsite ook zo’n publiekstrekker aanbiedt?

Om je te kunnen helpen met het maken van een goede, slimme weggever bied ik op 12 februari een online training aan, om 11.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk hier voor informatie en aanmelding.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>