Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op sep 19, 2017 in Overige | 0 reacties

Een week lang alles leren over online trainingen

Een week lang alles leren over online trainingen

We zijn vandaag terug bij een onderwerp waar ik vier jaar geleden ook al over schreef, in mijn “Kennis Verkoopt’ tijd. Ik bedoel het online laten leren door en aan ondernemers.

Sinds die tijd is er veel gebeurd. Het online leren is helemaal ingeburgerd en ik denk dat er bijna niemand meer is die nooit gretig een online cursus heeft aangekocht, waarmee men onmiddelijk aan de opleidings-behoefte of noodzaak kon voldoen.

Het aantal experts op dit gebied neemt zienderogen toe. Ook komen er steeds meer technische oplossingen bij. Online leeromgevingsplatformen schieten als paddestoelen uit de grond.

Dat betekent dat iedere kennisondernemer die online trainingen wil toevoegen aan zijn producten-arsenaal keuzestress heeft. Er zijn ook veel andere worstelingen. Dit zijn veelgehoorde uitdagingen:

  • Hoe zorg ik voor goede leerresultaten en engagement? Dat iedereen bij de les blijft en de doelen behaalt?
  • Heb ik een leeromgeving nodig en zo ja, welke kies ik? Heb ik video nodig? Wat zijn onmisbare tools? Wat zijn goede Nederlandstalige tools? Wat zijn de trends? Waar moet ik rekening mee houden; wat zijn valkuilen?
  • Hoe raak ik ze überhaupt verkocht, dus hoe lanceer ik ze? Hoe creëer ik een evergreen-model voor verkoop?
  • Ik wil het niet zelf doen en denk er over om het uit te besteden, maar aan wie en hoe pak ik dat aan?

Wat ik echter ook zie, is dat er kansen liggen, die vaak helemaal niet benut worden.

  • Hoe verkoop ik duurdere high-end diensten vanuit de ‘low-end’ e-learning modules?
  • Hoe maak ik hier een goed verdienmodel van, vraag ik een goede prijs en hoe zorg ik dat bestaande klanten een nieuwe cursus kopen?

Om op al deze vragen een antwoord te krijgen, je te inspiren en te informeren, organiseren we van 9 tot en met 13 oktober de Week van de Online Training

Tijdens deze week gaan we aan de experts, de ervaren rotten, vragen om ons te adviseren. Een week lang organiseren we dagelijks verschillende interviews. Wanneer je je hieronder aanmeldt, houden we je op de hoogte van alle sessies met de tijdstippen. Je ontvangt na afloop de links naar de opnames om later te bekijken. En last but not least; alle experts gaan interessante aanbiedingen doen.

Ben jij ook expert en denk je dat je een interessante bijdrage kan leveren aan de Week van de Online Training? Stuur dan een mail naar welmoet@autorespond.nl.

Heb jij als ondernemer een succesverhaal met je online training en wil je deze als casus inbrengen om andere ondernemers te inspireren? Mail me dan naar bovenstaand adres.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>