Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op feb 8, 2011 in Overige | 0 reacties

Een virtueel coachprogramma om werk te vinden

In het kader van het maken van testimonial-filmpjes voor onze nieuwe website, sprak ik met Huub van Zwieten van Talent First. Huub is nog niet zo lang bij Autorespond, maar gebruikt het nu om te communiceren met  zijn ‘community’. Hij gebruikt e-mail als onderdeel  van zijn coaching en de NL-shoppingcart voor het verkopen van producten via de website.  Hier kun je Huub horen over zijn nieuwe plannen:

Huub van Zwieten ken ik al acht jaar omdat ik ooit een boek van hem las over droombanen, wat destijds een nieuw fenomeen was en wat toen grote indruk op me maakte. Ook met zijn online programma toont hij zich weer een pionier en biedt hij iets zeer interessants en waardevols.

Lees hier meer over de DroomBaanReis

In het programma worden opdrachten etc. gegeven per e-mail. Er zitten ook live-bijeenkomsten aanvast en zelfs overnachtingen in een hotel. Alles bij elkaar een avontuurlijke manier om aan je gewenste baan te komen, lijkt me… Daar maak ik graag promotie voor. Je kunt je direct inschrijven, met bovenstaande link.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>