Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jan 19, 2017 in Overige | 0 reacties

Er is een nieuwe academie. De Autorespond-Academie!

Een paar maanden geleden werden we benaderd door Noor Peels en Kim Suurmeijer. Wij kenden hen al als de virtuele assistenten van vele Autorespond-klanten.

Noor en Kim kondigden ons aan de Autorespond-Academie te willen oprichten!

De Autorespond Academie is voor iedereen die aan de slag wil gaan met internet marketing. Je leert alle technieken die nodig zijn, zodat je er het beste uithaalt voor de groei van je bedrijf.

Natuurlijk juichen wij dat plan van harte toe. Dat is de reden dat we vandaag vanuit Amsterdam naar Breda afzakken om de dames een bezoek te brengen en eens aan de tand te voelen over deze Academie.

Je kunt hier bij zijn in een Facebook-live uitzending die om 13.00 uur begint. Ga naar onze Facebook-pagina op dat tijdstip om erbij te zijn.

Noor en Kim gaan op dat moment ook een fantastische aanbieding doen op deze Academie. Zorg dus dat je erbij bent, dan hoor je het als eerste.

Kun je er niet bij zijn of zit je niet op Facebook? De uitzending is ook later te bekijken en op de website vind je ook de speciale aanbieding, die dus alleen vandaag geldig is en straks wordt toegevoegd.

Tot dadelijk!

Welmoet Babeliowsky

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>