Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jan 12, 2017 in Overige | 0 reacties

De trend van 2017 is versimpeling

Ik denk dat het een probleem is voor veel ondernemers. Dat ze zo hard moeten werken! Dat is waarschijnlijk de reden dat de trend voor 2017 ‘VERSIMPELING’ is; ik hoor het overal om me heen.

Alles wat je opzet, ieder nieuw ding dat je bedenkt, heeft een eindeloze nasleep en betekent veel werk om het te ontwikkelen, aan te bieden, te verkopen etc. 2017 is het jaar om te streven naar meer focus in je bedrijf. Hoe doe je dat?

  • Door nog maar één of twee diensten aan te bieden.
  • Door één of twee grote lanceringen per jaar te doen die het hele jaar voor omzet zorgen.
  • Door meer aan ‘onzichtbare marketing’ te doen.
  • Door alleen nog de leads aan te trekken die echt relevant voor je zijn.

Versimpelen is iets wat ik zelf dit jaar ook ga doen. Mijn twee bedrijven gaan steeds meer los van elkaar staan. In de komende tijd rond ik enkele individuele lanceer-trajecten met ondernemers af en ga ik zelf weer lanceren. Je hoort er snel meer van hoe ik jou kan helpen bij jouw lancering, het wordt super interessant en ik heb er HEEL VEEL zin in.

Bij Autorespond zijn er ook geweldige ontwikkelingen. We groeien en bloeien. Ons team is weer verder uitgebreid. We zijn nu nog op zoek naar een nieuwe ‘Front End developer’. Mail me als je interesse hebt, de vacature staat nog niet online.

Er is nu een Autorespond-Academie opgezet door Noor Peels en Kim Suurmeijer. We gaan er komende week op bezoek in Breda, je hoort er meer van.

Op 2 februari a.s. organiseren we weer onze super leerzame  Workflow/Marketing Automation workshop. Er zijn nog enkele plekken, zorg dat je erbij kunt zijn.

Morgen, vrijdag 13 januari is er voor geïnteresseerden een Demo van Autorespond. Kijk hier voor info en aanmelden:

Tot slot. Ik ben in het Vlaamse Lint bij Eventplanner.tv geïnterviewd over mijn boek Experttips voor succesvolle Productlancering. Kijk hieronder naar de uitzending

 

Ik heb tot mijn vreugde ontzettend goede reacties op mijn boek gekregen. Kijk hier als je mijn boek wilt kopen.

 

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>