Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op feb 15, 2012 in Overige | 0 reacties

De ongelofelijke kansen voor de geboren leraren onder ons

Ik denk dat iedereen er tegenwoordig wel van overtuigd is geraakt dat het delen van je kennis je ver kan brengen. Dat komt onder andere omdat internet draait om het aan de ene kant zoeken naar informatie en aan de andere kant het bieden van ‘relevante content’. Mensen zoeken naar de oplossing van hun probleem en komen bij jou terecht.

Het komt ook omdat de behoefte aan nieuwe kennis heel groot is, omdat de ontwikkelingen op allerlei gebieden heel erg snel gaan. Mensen lopen zo snel een achterstand op, terwijl ze de kennis wel nodig hebben om hun doelen te behalen. Ze zullen het in hun portemonnee gaan voelen, wanneer ze bepaalde zaken niet kunnen of weten.

Nu heb ik een leuke boodschap voor iedereen die plezier heeft in het overdragen van kennis. Dat zijn ‘de geboren leraren’ onder ons die er zin in hebben om aan anderen haarfijn en stap voor stap uit te leggen hoe ze iets kunnen bereiken. Deze ondernemers kan ik enorme kansen en extra omzet beloven! (dankzij internet en de juiste tools)

De kennis waar deze leraren over moeten beschikken kan op zeer uiteenlopende terreinen liggen. Denk bijvoorbeeld aan rozenkweken, moestuinen, improvisatie-theater, html-cursussen, verkoop-vaardigheden, marketing, SEO, WordPress, sociale media, wervende teksten, beleggen etc. Je kunt het dus zo gek niet bedenken.

Wanneer je dit leest, ben je misschien al direct bij jezelf nagegaan of jij kennis hebt die je zou kunnen verkopen. Misschien zie je nu al mogelijkheden.

Maar zal ieder kennisproduct dat geproduceerd wordt goed gaan verkopen? Nee, ik denk van niet. Want juist op dit gebied is er veel kennis nodig. Je moet precies weten hoe je het aan moet pakken, zodat het ook goed verkocht wordt. Wanneer je je deze kennis niet eerst eigen maakt, loop je kans dat je alle moeite voor niets doet en dat die extra omzet er niet komt.

Daarom ontwikkelen M. Penterman (van www.in10lessen.nl) en ik samen een online programma speciaal om ondernemers te helpen bij het maken en verkopen van informatie-producten waarmee ze passief inkomen kunnen krijgen. Het is een live-programma waarmee je meteen zelf aan de gang gaat met het ontwikkelen van je eigen leerproduct, met speciale aandacht voor het goed laten verkopen. Houd deze nieuwsbrief in de gaten, want ik geef je binnenkort meer informatie.

Wil je nu al meer weten over hoe Penterman er zelf in slaagt om maandelijks 1500 tot 3000 euro passief te verdienen met het verkopen van gitaarlessen, beluister dan wat deze specialist te vertellen heeft en meld je aan voor het teleseminar dat wij onlangs organiseerden. Meld je hier aan!

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>