Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mei 7, 2014 in Overige | 0 reacties

De dienst waarmee jij je klant het best helpt en jij het meeste verdient

De dienst waarmee jij je klant het best helpt en jij het meeste verdient

Zoals ik al eerder heb aangekondigd, ga ik binnenkort starten met een winkel waar online producten te koop zullen zijn. Ondernemers kunnen daarmee leren van andere ondernemers.

Er komen namelijk steeds meer supergoede, zeer specialistische online trainingen, waarmee ondernemers elkaar kunnen helpen om succesvoller te worden. Ik wil er graag aan bijdragen deze producten onder de aandacht te brengen, te promoten en te verkopen.

Er is op dit moment weer een zeer interessant product in de maak van Laura Babeliowsky, gerenommeerd businesscoach. Laura is mijn zus. Het zal gaan over ‘Vip-dagen verkopen’. Vip-dagen zijn een van de mooiste, leukste en beste manieren om jou klant te bedienen maar tegelijkertijd kunnen ze heel lucratief zijn. Hier alles over weten is dus hoofdzaak voor iedere dienstverlener die meer omzet wil maken.


‘Vip-dagen kunnen veel voor je betekenen!’

 

Laura Babeliowsky

Volgende week 14 mei om 15.00 uur houdt Laura een gratis webinar hierover. Je leert hier ‘hoe je VIP-dagen kunt creëren, aanbieden en verkopen, zodat je bedragen kunt verdienen van 1000 – 10.000 euro PER DAG met het werk dat je het allerleukste vindt’.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Welmoet Babeliowsky

P.S. Maak/heb jij ook een interessant online product? Laat het me weten, er is plaats in mijn winkel voor goede, specialistische producten

P.S. Heb jij een brede header nodig? Maak ze met je eigen IPhone! Leer van Else Kramer hier hoe

P.S. Online producten leren maken? Dat leer je van Simone Levie

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>