Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jan 17, 2011 in Overige | 0 reacties

Ben jij er aan toe je kennis te verkopen?

Een specialist op je terrein word je niet zomaar. Meestal heb je er jaren over gedaan om je kennis te vergaren. Nadat je de schoolbanken verliet, heb je in de praktijk gezien wat de theorie betekent en wat daar van overblijft. Je weet hoe je adviezen uitpakken voor mensen door naar ze te luisteren en te zien wat ze bereiken. Je hebt ontdekt wat het slimste en handigste is om te doen en wat de beste adviezen zijn. Ook heb je een visie ontwikkeld die uniek is en waarmee je anderen goed kunt helpen.

In de kennis waar jij over beschikt is dus veel geïnvesteerd en dat heeft een grote waarde. Nu is het tijd voor de volgende stap.  Door je expertise toegankelijk te maken voor grote groepen mensen, kunnen veel meer mensen ervan profiteren. Met het inschakelen van de  juiste tools, maak je jouw kennis beschikbaar voor een bredere doelgroep dan je normaal bereikt.  En dat levert je dus ook meer inkomsten op!

Om het ‘leren op afstand’ mogelijk te maken heb je de juiste hulpmiddelen nodig, zoals teleseminars- of teletrainingen, webinars, e-books of e-courses.  Een onmisbare tool is daarbij een shoppingcart die geïntegreerd is met e-mailmarketing-faciliteiten.  Want je wilt niet alleen het betalen makkelijk maken voor jezelf en voor je klant. Ook wil je weten welke deelnemers er in je groepen zitten en je wilt ze snel kunnen mailen. Adressen moeten automatisch toegevoegd worden aan je mailinglijst.  En later moet je makkelijk nieuwe diensten kunnen upsellen aan de juiste doelgroep, doordat je precies weet wie wat heeft gevolgd.

Er zijn steeds meer top-coaches in Nederland die e-learning producten verkopen. Om je een idee te geven geef ik je wat voorbeelden van e-producten die deze maand met de NL-shoppingcart van Autorespond verkocht worden:

Topcoach Brigitte van Tuijl biedt deze maand een ‘succespakket’ aan: Succespakket – de perfecte basis om in 2011 al je wensen en doelen te realiseren. Dit pakket bevat een MP3-opname van een teleseminar, de Droom, doel, daad – een handleiding om je dromen te vertalen naar een actieplan, en het e-book ’21 succesfactoren om je doelen sneller en makkelijker te bereiken’.

Erno Hannink en Stephanie Ward, facebook-specialisten, organiseren op 15 februari a.s. een webinar van 90 minuten Facebook for your business Voor Nederlandse en Amerikaanse ondernemers!

Linda Krijns van Daretoo biedt een cursus voor schrijvers, die start op 28 januari 2011. In deze  Online cursus ‘Alle schrijvers uit de kast!’ leer je alles over een boek publiceren en een lezerspubliek vinden.

Trix Vertogen van Newzone biedt een complete online PR-cursus, die start eind februari:
Maak je bedrijf bekend met PR! Creëer nieuws over jouw bedrijf en lanceer je eigen PR-campagne.

Linda Spaanbroek biedt een MasterClass “Geld verdienen met TeleSeminars” . Hierin doet ze exact uit de doeken hoe je met het geven van gratis TeleTrainingen moeiteloos je workshops en groepsprogramma’s vult.

Het maken en verkopen van een e-product is misschien ook voor jou de volgende stap! Wil je meer informatie, raad of advies? Stuur een e-mail naar support@autorespond.nl

Welmoet Babeliowsky

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets die vermelden Email Marketing Blog » Blog Archive » Ben jij er aan toe je kennis te verkopen? -- Topsy.com - [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Brigitte van Tuijl, Trix Vertogen. Trix Vertogen heeft gezegd: Dankje RT @WelmoetB: ...

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>