Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op mrt 15, 2017 in Overige | 0 reacties

Als het makkelijk zou zijn, zou iedereen het doen

Ook ervaren ondernemers vinden lanceren een zeer tijdrovende klus. Maar het blijft noodzakelijk om steeds te blijven doen om voldoende klanten aan te trekken. Dat geldt zeker voor nieuw aanbod dat je in de markt wilt zetten. Maar ook voor je bestaande aanbod moet er steeds opnieuw aandacht gegenereerd worden (ook je nieuwe groep moet namelijk vol!) en dat doe je door te lanceren.

Verder speelt natuurlijk ook dat lanceren ingewikkeld lijkt. Wat moet je er nu precies voor doen? Heb je video’s nodig of niet? Hoe vaak moet je mailen en wat staat er dan precies in die emails? Je ziet op tegen het technisch gepruts. Het lijkt onbegonnen werk.

Om je te helpen en het heel overzichtelijk voor je te maken, organiseer ik volgende week een gratis online workshop met als onderwerp: ‘Drie simpele manieren om effectief te lanceren’ Want lanceren kan zo gemakkelijk zijn, dat iedereen het kan doen. Ik leg je graag de manieren waarop dat het meest eenvoudig kan, maar wel zo dat het effectief is.

Ik besteed hier ook aandacht aan de mindset die noodzakelijk is waarmee de lancering valt of staat. Ik laat je zien dat jij de enige bent die het succes bepaalt en dat dat voor iedereen een haalbare zaak is.

Meld je hier aan voor de online workshop ‘Drie simpele manieren om effectief te lanceren’

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>