Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jun 14, 2010 in nieuwsbrieven, shoppingcart | 0 reacties

4 Redenen om online betalen te koppelen aan een nieuwsbriefsysteem

Steeds meer ondernemers ontdekken dat ze niet per se een webwinkel nodig hebben om toch via hun site te laten betalen voor hun diensten en producten. Het is voor jouw klanten vaak niet eens relevant dat jij een webwinkel hebt. Dat kan zelfs afleiden van dat ene product of die ene dienst waar ze over gaan lezen en geïnteresseerd in raken.

iDeallogoEen betaallink aanbieden naar iDeal op de landingspagina zelf is dus voldoende.

Iedere ondernemer die van plan is zo’n online betaalsysteem aan te schaffen moet zich het volgende realiseren: Het is enorm handig betalingen via je website te koppelen aan een geavanceerd nieuwsbrievensysteem. De redenen hiervoor zijn de volgende:

  1. Omdat de e-mailadressen van je kopers meteen op de mailinglijst geplaatst kunnen worden is het eenvoudig om ze daarna je nieuwsbrief of ezine te versturen. Je lijst groeit zo verder uit. Mensen die dat niet willen, kunnen dat uiteraard aangeven.
  2. Omdat de e-mailadressen ook aan een specifieke lijst (van het bestelde product of dienst) worden toegevoegd is het eenvoudig om een follow up mailing te doen speciaal aan deze groep.
  3. Doordat je beschikt over geavanceerde mailingfaciliteiten weet je precies hoe vaak je mail wordt gelezen en op welke links er wordt geklikt. Je kunt daarmee ook gepersonaliseerde e-mails sturen, om maar iets te noemen.
  4. Het is mogelijk gerichte, relevante e-mails te gaan sturen omdat je precies weet wie wat heeft gekocht. Dat zorgt ervoor dat je beter kunt upsellen. Dat betekent dat je ze bijvoorbeeld de volgende dienst die je ontwikkelt gaat aanbieden. Wanneer je deze gegevens niet allemaal snel kunt terugvinden in je systeem, is het vaak tijdrovend om uit te zoeken wie wat heeft gekocht. En voor je klant is er niets vervelender dan een e-mail ontvangen over iets dat hij al gekocht heeft.

Gelukkig is er op de Nederlandse markt een systeem waarbij dat allemaal kan: een gespecialiseerd nieuwsbrievensysteem, dat volledig is geïntegreerd met een shoppingcart. Bij Autorespond. Kijk hier voor meer informatie.

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>